LiFePO4 acculader+druppellader Multiload 7 LFP 12V-7A 8 traps automaat

Nu slechts
    Levertijd:Gratis zelfde dag verzending
Bestel
  • Beschrijving

LiFePO4 acculader+druppellader 12V- 7A 8 traps automaat

Voor accu's 14-70 Ah

LiFePO4 acculader+druppellader 12V- 7A 8 traps automaat met display.
Deze 8 traps acculader is alleen geschikt voor LiFePO4 accu's.
Geschikt voor accu's 14-70 Ah

De geavanceerde elektronica in de LiFePO4 8 traps lader voor lithium batterijen is zo ontwikkeld dat het laadproces in 8 gecoördineerde fasen plaatsvindt.
De laadstroom wordt aanvankelijk matig geleverd. Dit wordt gevolgd door een oplaadfase met volledig vermogen, die echter geleidelijk en voorzichtig wordt uitgeschakeld totdat de batterij uiteindelijk volledig is opgeladen.
Met deze golfachtige benadering zorgt de acculader voor een zachte stroomvoorziening, wat resulteert in een langere levensduur van de lithiumbatterij.
Nadat het opladen is voltooid, voert de Multiload LFP-oplader een batterijtest uit.
Als schade zoals een ongewenste zelfontlading wordt gevonden, waarschuwt het apparaat met een knipperlicht.

Niveau 1: zachte start - de LiFePO4 8 traps lader zorgt voor een gereguleerde, voorzichtig toenemende spanning om het laden voorzichtig te starten. Dit verlengt de levensduur van de batterij.
Niveau 2: Hoofdlading - De hoofdlading wordt uitgevoerd met maximale stroom en voorzichtig toenemende spanning totdat 90% van de totale capaciteit is bereikt.
Niveau 3: Restlading / -absorptie - De zachte restlading wordt voortgezet met een constante spanning en geleidelijk dalende stromen tot ongeveer 95%.
Niveau 4: Accutest - De accu wordt gecontroleerd op defecte zelfontlading. Een indicatie of uw batterij een defect heeft en mogelijk moet worden vervangen.
Niveau 5: Voltooiing - Om het einde van de laadspanning te bereiken, wordt de laadstroom verhoogd. Het opladen wordt uitgevoerd met 30% van de mogelijke stroomsterkte van de LiFePO4 8 traps lader.
Niveau 6: Maximalisatie - De batterij is opgeladen tot 100% van de batterijcapaciteit.
Niveau 7: Druppellading - de LiFePO4 8 traps lader houdt de spanning constant op 13,8 V, ook wel druppelspanning genoemd. Als je je batterij lange tijd niet nodig hebt, winterstalling, kan de lader aan de accu aangesloten blijven.
Niveau 8: Onderhoudsladen - Als de spanning tot een vooraf bepaald niveau daalt, wordt de batterij door pulslading tot 100% opgeladen.

 

Spanning 12 V max 7 Amp
Afmetingen (lxbxh) 197 x 116 x 62 mm
Voor batterijcapaciteiten 14-70 Ah
Voor batterijtype Li-ion (LiFePO4)
Laadkarakteristiek 8 niveaus, processor gestuurd

Gerelateerde Producten