acculader+druppellader 12V- 20A LBC 512-20S

Nu slechts
    Levertijd:Gratis volgende dag levering
Bestel
  • Beschrijving

acculader+druppellader 12V- 20A LBC 512-20S

De garantie periode van dit product is 5 jaar!

Deze lader is geschikt voor permanente aansluiting en inbouw. Zo bevat de lader voor accu’s die langere tijd niet gebruikt worden een speciale functie, de jogging fase. Tevens kan de lader aangesloten blijven/aan blijven staan tijdens belasting van de accu, het starten van een motor of bij aanwezigheid van meerdere stroombronnen. Evenals voorgaande serie is er ook bij de LBC 500 serie geen ventilator gebruikt, dus de fluister stille werking blijft gehandhaafd!

Deze nieuwe laders zijn voorzien van de mogelijkheid voor het aansluiten van een (optionele) temperatuur sensor. Zo kan men het laadproces aanpassen op de de temperatuur van de accu. 
Het uiterlijk is, op een kleine facelift na, vertrouwd gebleven.

Verder bevindt er zich aan de voorzijde van de lader ook één drukknop waarmee zeer eenvoudig de juiste accutype instelling gekozen kan worden. Hierdoor is de LBC 500 te gebruiken voor vele accutypes waaronder: start. semitractie, voltractie, gel-, AGM-, spiral, koolstofvezel en calcium.
De LBC 500 is nu tevens geschikt voor de LiFePo4 accu!

De LBC 500S is uitgevoerd met kabelogen op de accukabel. Twee krokodillenklemmen, welke in een handomdraai op de kabelogen te monteren zijn, worden los meegeleverd. Zo is de lader ook eenvoudig flexibel inzetbaar.

acculader+druppellader 12V- 20A LBC 512-20S

 

Afmetingen cm 233x133x59mm, Gewicht Kg 1,25, Uitgang VDC 12V, Laadstroom Amp 20A.

Gerelateerde Producten