ACCULADER 24 VOLT 5 AMP LBC 524-5XTR

Nu slechts
    Levertijd:Gratis zelfde dag verzending
Bestel
  • Beschrijving

De garantie periode van dit product is 5 jaar!

De LBC 500 acculader, welke al jaren succesvol onderdeel is van ons assortiment, heeft nu een robuuste broer erbij gekregen, de LBC 500XTR. De bestaande behuizing is namelijk geheel dicht gemaakt, waardoor de XTR acculader regenwaterdicht, stofdicht en schokbestendig is (IP 66).

Omdat de lader een doorontwikkeling is op de reeds bestaande LBC 500, is de werking, het gebruik en uiteraard het kwaliteitsniveau gelijk. Het duidelijke onderscheid tussen de LBC 500 en de LBC 500XTR is dus de dichtheid van de behuizing. Hiermee is er nu ook voor de extreme omstandigheden in de lichtere accuklasse een professionele lader inzetbaar. Met de komst van de LBC 500XTR wordt het toepassings-gebied voor de LBC serie dus nog verder uitgebreid.Ook de LBC 500XTR is instelbaar voor alle soorten loodaccu’s en zelfs LiFePO4 accu’s.

Deze lader is geschikt voor permanente aansluiting en inbouw. Zo bevat de lader voor accu’s die langere tijd niet gebruikt worden een speciale functie, de jogging fase. Tevens kan de lader aangesloten blijven/aan blijven staan tijdens belasting van de accu, het starten van een motor of bij aanwezigheid van meerdere stroombronnen. Evenals voorgaande serie is er ook bij de LBC 500 serie geen ventilator gebruikt, dus de fluister stille werking blijft gehandhaafd!

Afmetingen cm 20,4 x 13,3 x 5,9, Gewicht Kg 1,Uitgang VDC 24V, Laadstroom Amp 5A.

Hier vind je de technische specificaties

Gerelateerde Producten